Toyota Haugesund AS er i dag et selskap i Jæger Gruppen. J. O. Jæger AS ble etablert i Bergen i 1928 og konsernet har i dag ca. 240 ansatte og omsatte for  over en milliard kroner i 2013. Konsernet har drevet med bilsalg siden 1937 og har vært markedsledende i Bergensområdet i flere tiår.

Toyota Haugesund AS (før 2001, Aase Auto AS) ble etablert på 60 tallet og var en av 11 bilforhandlerne som startet opp med Toyota i 1964. Dette var  samme året  som Toyota salget i Norge startet opp. Hvilket betyr at Toyota Haugesund AS i 2014 kunne feire 50 år som Toyota forhandler.

Toyota Haugesund AS er eneste komplette bilforhandler på Haugalandet. Med komplett bilforhandler menes at vi utfører alle operasjoner innen bil fra ett anlegg hvor alt er lokalisert under samme tak. Vi selger nye- og brukte biler, vi selger deler, tilbehør, rekvisita og dekk, vi har dekkhotell. Vi har mekanisk verksted, karosseriverksted, lakkeringsverksted og eget klargjøringsverksted for nye og brukte biler. Toyota Haugesund AS er lokalisert i flotte omgivelser i Salhusveien 169, med enkel adkomst fra Karmsundsgaten og Salhusveien.

Vi håper at vi med vårt utvalg av varer og tjenester og svært dyktige medarbeidere vil få mulighet til å vise nettopp deg at vi søker kvalitet i alt vi gjør. Fornøyde kunder er en av våre hovedmålsettinger.

TOYOTA HAUGESUND AS - KVALITET HELE VEIEN!

Om oss

Om oss