Nye RAV4

Helt SUV. Helt Hybrid.

2WD fra kr 428 700,- 4WD fra kr 473 600,-

Ingen kompromisser

RAV4 er bygd for å gi kjøreglede og designet for å skille seg ut. Det innovative, selvladende hybridsystemet sikrer deg alle fordelene med elektrisk kraft, uten ulempene med stadig lading. Kupeen er rommelig og komfortabel, og du får en bil med høy sikkerhet, god fremkommelighet og som er helt uten kompromisser.

Endelig er den her - den helt nye RAV4 Hybrid!

Den er designet for å skille seg ut og bygd for å tåle mye. Den nye RAV4 er har et robust utseende mens kupeen er preget av presist monteringsarbeid. Den høye sitteposisjonen gir føreren full oversikt og god kontroll. Kupeen er svært rommelig, komfortabel og er utformet med omtanke. Takket være den nye 2,5 liters Hybrid Dynamic Force-motoren, har RAV4 høye ytelser under alle slags forhold.

Ønsker du å få tilsendt et tilbud eller mer informasjon, ta kontakt her:

Vi velger Hybrid

Vår hybridhistorie starter i 1997 med den banebrytende Toyota Prius. Den ble berømt for sine miljøvennlige egenskaper og inspirerte innovative bilkjøpere som så potensialet i teknologien. I dag er vi stolte over å være ledende innen hybridteknologi med mer enn 20 års erfaring. Ikke bare har vi et av de reneste og mest effektive modellutvalgene som finnes, våre biler er dessuten stilige, smidige og fleksible.

Toyotas hybrider er stillegående - med god grunn. Hvor lite motorstøy det er må oppleves. Det bidrar til høy komfort i kupeen - når du ønsker det. Men den nye RAV4 har også store krefter i reserve slik at du kan kjøre aktivt og sportslig og utnytte bilens egenskaper på veien. Med alle forbedringene og videreutviklingen som nå er inkludert i RAV4 vil du få en helt ny opplevelse av hybridteknologien.

Nye RAV4 Hybrid - en hybrid SUV uten kompromisser

Miljø får stadig sterkere fokus over hele Europa, og spesielt i byer. Toyotas tilbud av selvladende hybrider er et miljøvennlig transportalternativ. Vår spesielle hybridløsninger kombinerer lave utslipp med mulighet for å kjøre opp til 50% av den daglige pendlingen til og fra jobben på elektrisk energi alene - og uten at du stadig vekk må koble bilen til strømnettet.

Den nye hybridløsningen i RAV4, Hybrid Dynamic Force, har en 2,5 liters bensinmotor med 4 sylindre i kombinasjon med elektrisk(e) motor(er). Kombinasjonen sørger for solid trekkraft i alle hastigheter. Maksimalt dreiemoment til bakhjulene er økt fra 953 til 1.300 Nm. Det merker du når du har behov for å akselerere og ved kjøring på løst og glatt underlag.
Momentet til bakhjulene er økt betydelig og fordelingen mellom for- og bakhjul kan justeres opp til 20:80, avhengig av veiforholdene. Det gir svært gode ytelser uten kompromisser og gir deg en følelse av å beherske alle slags forhold samtidig som det bidrar til masse kjøreglede.
Og som om det ikke var nok, introduserer den nye RAV4 Trail Mode og AWD-i som sørger for enda bedre veigrep og kontroll. Ingeniørene har utviklet synergien mellom hybridmotoren og det innovative AWD-i-systemet. Du får alle fordelene med hybridteknologien i kombinasjon med kapasiteten til en fullblods SUV.
Sammen med alle disse forbedringene er også maksimaleffektet økt til 222 HK (DIN) i Hybrid AWD-i modellen, mens versjonen med tohjulstrekk er økt til 218 HK. Dermed senkes akselerasjonstiden fra 0 til 100 km/t til 8,1 sekunder. For føreren betyr det en mykere og mer linær akselerasjon fra stillestående og forbedret effektivitet i høyere hastigheter. Du har den kraften du trenger når du har behov for det.
Den nye RAV4 kan ta seg frem overalt. Med sine lave utslipp er den velegnet i bytrafikk og den har fartsressurser som passer motorveier, og kraft nok til å dra langt ut på landet der veiforholdene er krevende. Takket være filosofien med "ingen kompromisser" og omfattende teknologiutvikling stiller den med imponerende ytelser, effektivitet og kjøreglede.

Designet for alle slags veier og trafikkforhold

Med RAV4 behersker du alle slags situasjoner og forhold i trafikken, fra motorveier med høye fartsgrenser til den saktegående rushtidstrafikken i byområdene der lave utslipp er viktig.

Maksimal komfort for alle passasjerene

I forsetene sitter du høyt i stoler som er formet for å sikre full komfort, mens baksetet har god bredde i skulderhøyde, rommelige fotbrønner og takhøyde nok til at passasjerene kan strekke seg ut.

Bekymringsfrihet - for alle veifarende

Toyota Safety Sense er forbedret og utvidet med flere intelligente funksjoner som tar førerassistanse til et nytt nivå. Nå er det enda enklere å kjøre sikkert og unngå risikosituasjoner

Last ned brosjyre med priser og utstyrsgrader her:

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog