Proace Electric

PROACE-familien får et elektrisk medlem

TOYOTA PROACE EL vil gjøre hverdagen mye enklere for organisasjoner og enkeltpersoner som er avhengig av å fortsatt kunne bruke nyttekjøretøyet sitt i bykjernen og urbane strøk, eller for de som ønsker lavere driftskostnader. Den er gunstig både med tanke på tilgjengelighet og fleksibilitet, men også når det gjelder avgifter og selvfølgelig har den tilnærmet ikke-eksisterende drivstoffutgifter.

Praktisk og funksjonell

PROACE, slik vi kjenner den, er den gode, fornuftige og praktiske bilen. PROACE har den beste løsningen for transport av store kolli gjennom med et stort, firkantet og romslig lasterom. Den inneholder også mange, små og praktiske varerom for funksjonell oppbevaring av mindre kolli.

Det legges fortsatt til rette for enkel og lønnsom drift med et meget velfungerende ettermarkeds-apparat. Dette vil ikke endre seg når vi lanserer nye PROACE EL i 2020.

Produksjef Fred Bangren presenterer nye PROACE Electric

Egenskaper

På mange måter vil man ikke merke så mye forskjell fra de praktiske egenskapene til den originale PROACE. Det vil fortsatt være samme lasteromsstørrelse og oppbevaringsrom som tidligere selv med EV batteri. Smart cargosystem er videreført og vil gjøre det enklere å frakte lange gjenstander.

Kjøreegenskapene vil være de samme, med blant annet Toyota Traction select, Panorama parkeringsmonitor, Xenon hovedlys, regnsensor og skumringssensor.

Kjørekomfort

PROACE EL er behagelig å kjøre både for deg som sjåfør, og også for dine passasjerer. Med mulighet for forhåndsvarme blir den rask god og varm selv på de kaldeste dager, og elektrisk justerbare, innfellbare og oppvarmede speil er bare noen av komfort-fasilitetene du fortsatt vil kjenne igjen som vil forenkle og forbedre din bil-hverdag.

Ønsker du å holde deg oppdatert på nyheter om PROACE?

Rekkevidde og kapasitet

Du kan få støtte til kjøp av elektrisk varebil!

 

Toyota PROACE EL bidrar til å redusere klimagassutslipp fra næringstransport.

Statsforetaket ENOVA har en avtale med Olje- og energidepartementet om forvaltning av tilskudd og lån fra Klima- og energifondet. Formålet for forvaltningen er å bidra til reduserte klimagassutslipp og styrket forsyningssikkerhet for energi, samt teknologiutvikling som på lengre sikt også bidrar til reduserte klimagassutslipp. ENOVA SF forvalter midlene fra Klima- og energifondet, og tilbyr en egen støtteordning ved kjøp av elektriske varebiler og tilhørende lader.

Følgende vilkår gjelder for søknad om støtte:

• Gjelder kun ved førstegangsregistrering - ikke bruktbiler eller bruktimport
• Søk før bilen kjøpes – dette kan din forhandler hjelpe deg med
• Kun firmaer registrert i norsk foretaksregister kan søke
• Kun eier av kjøretøyet kan søke
• Kjøretøyet må være hel-elektrisk, Varebil klasse 2 og ha totalvekt under 4.250kg.

Hvis du velger PROACE El som din neste varebil kan du få inntil 50.000 kr i klimarabatt.

PROACE EL har 136hk og 100kW, noe som resulterer i maksstøtte på kr. 50.000. Du kan også få kr. 5.000 i støtte til lader til bilen.

Ønsker du å holde deg oppdatert?