Camry

Eksempel til etterfølgelse

Camry Hybrid fra 457 300,-

Den nye Toyota Camry Hybrid

Et elegant ytre forteller mye om indre kvaliteter. Om kunnskap bygget over tid. Om å beherske kraften i bevegelse og å forene komfort og funksjon. Eleganse oppstår når hver enkelt detalj er så gjennomført at helheten fremstår som uanstrengt.

Nå som selvladende Hybrid

Den nye Carmy Hybrid har det hele. Den kombinerer elegansen i en kvalitetssedan med alle fordelene til en hybrid fra Toyota. Resultatet er en bil som gir en helt spesiell kjøreopplevelse på et nytt nivå for hybridbiler.

Ytelser møter eleganse

Den nye Carmy Hybrid har det hele. Den kombinerer elegansen i en kvalitetssedan med alle fordelene til en hybrid fra Toyota. Camry Hybrid har et fantastisk utseende og et vell av intuitiv teknologi samtidig som den gir deg en kjøreopplevelse på et nytt og høyere nivå.

Slående utseende

Camry Hybrid fremstår som en elegant sedan med høy kvalitet. Den slanke, moderne profilen er forsterket av nydesignede aluminiumfelger på 17’’ eller 18’’. Fronten har en bred grill og stilige LED-lykter.

Kompromissløs utforming

Kupeen i den nye Camry hybrid kombinerer førsteklasses håndverk med all den plassen og de praktiske løsningene du trenger. De langstrakte linjene i dashbordet forsterker inntrykket av plass foran og i utformingen av førerplassen er det lagt vekt på at du skal finne en ideell kjøreposisjon.

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog