Toyota originalservice 5+ med prisløfte

- et prisgunstig alternativ for deg med en Toyota som er 5 år eller eldre. Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold og matcher prisen gjennom vårt prisløfte.

Jevnlig vedlikehold er ofte billigere enn å måtte reparere og det gjør også at du trygt kan nyte enda flere mil bak rattet. Anbefalte service intervaller er en gang i året eller etter hver 15.000 kjørte km.

Toyota originalservice 5+ er et vedlikeholdsprogram for deg med en Toyota som er 5 år eller eldre. Servicen inneholder sjekk av de viktigste punktene på bilen, skift av olje og oljefilter og helsesjekk av motorens styringssystemer. I tillegg demonterer vi bremser for å kontrollere at de er i orden, både foran og bak.

Ved å få gjennomført en Hybrid helsesjekk ved hver service, vil du kunne få opptil 10 garanti på hybridbatteriet. I tillegg får alle våre servicekunder automatisk 12 nye måneder med veihjelpsprogrammet Eurocare ved hver service utført hos oss opptil bilen er 15 år gammel.

Hvorfor velge et Toyota-verksted? Vi kan Toyota best!

Alle autoriserte Toyota-verksteder har gjennomgått flere opplæringsprogram og har det utstyret og den kompetansen som skal til for at din Toyota skal få den servicekvaliteten som trengs. Våre sertifiserte Toyota-mekanikere sørger for at bilen din fungerer som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde.

Hos oss får du gjennomført servicen mens du venter. Det tar knappe 60 minutter fra du leverer bilen og til du er tilbake på veien igjen. Les mer om Express Service her.

Toyota Originalservice inkluderer:

  • Veihjelp: Nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 5 år, med mulighet til forlengelse.
  • Helsesjekk: Det er kun vi som kan teste, oppgradere bilens programvare og utvide batterigarantien.
  • 100% Toyota: Det er kun vi som tilbyr Toyota originaldeler.
  • Trygghet: Bruker du oss forblir ansvaret for bilens garantier 100% hos Toyota.
  • Kunnskap: Arbeidet utføres av spesialutdannede mekanikere.

Toyota - Bekymringsfritt bilhold.